43725 meshkuj
tashmë janë shëruar!

Efikasiteti i tij me 98,3%
është i vërtetuar nga meshkujt!

Efikasiteti i tij me 98,3%
është i vërtetuar nga meshkujt!

Është një produkt 100% natyral
Besueshmëri!

Produkti numër 1
në Shqipëri

Ky është një kurim mjaft efektiv
i sëmundjeve mashkullore

Mundëson eliminimin e problemeve të prostatës dhe adenomës

Shërben për të rivendosur fuqinë mashkullor, sikundër dhe për të rritur kohëzgjatjen e marrëdhënieve seksuale.

Ai mundëson parandalimin e patologjisë së zhvillimit të qelizave të prostatës

vetëm

1 ditë


Me një zbritje prej 50%

Zbritje
Kanë mbetur vetëm 107 pako me çmim oferte

Mbarimi i ofertës:

00:40:42

Çfarë do ju pres juve, në qoftë se do e filloni kurimin në këto momente?

Vuani nga inflamacioni akut, i cili kërkon ndërhyrje urgjente kirurgjikale

Impotenca dhe infertiliteti

Kanceri i prostatës

Keni dhimbje të forta në ije, në rajonin e legenit, gjatë kohës së ereksionit apo dhe ejakulimit

Këto proçese mund të ndërpriten lehtësisht në qoftë se ju do të përdorni kompleksin natyral të pasur në
vitamina dhe minerale Prostero!

Formula ekskluzive e preparatit Prostero është miratuar gjithashtu dhe nga ekspertët më të mirë në botë në fushën e urologjisë dhe andrologjisë.

Kompleksi vitamino-mineral Prostero përfshin në vetvete komponentët e mëposhtëm:

  • Serenoa, ose ekstrakti i palmës së vogël (Saw Palmetto)
  • Vitamina D, e cila mundëson sigurimin e rritjes normale dhe zhvillimin e eshtrave, parandalon zhvillimin e rakit dhe osteoporozës, duke rregulluar në këtë mënyrë metabolizmin mineral.
  • Ekstrakti i farave të shegës ekstrakti i rrënjëve të hithërit, ekstrakti i farave të kungullit, kuercetin, ekstrakti i lëkurës së kumbullave afrikane, lycopene, ekstrakti i piperit të zi, vaj amaranth.

Rezultatet e hulumtimeve klinike në laboratorët FDA në SHBA kanë demonstruar rezultate mjaft pozitive për 97,8% të meshkujve që në javën e parë

Doktor Matthew Kerry

Rezultate të njohura tashmë të kompleksit Prostero

✔ Eliminimi i inflamacionit të uretrës dhe prostatës

✔ Eliminimi i dhimbjes në organet gjenitale dhe organet e sistemit gjenitourinar

✔ Eliminimin e çrregullimeve urinare

✔ Rregullimi i niveleve të testosteronit duke e çuar atë deri në normalitet

✔ Rikthen fuqinë mashkullore, shton kohëzgjatjen e marrëdhënieve seksuale

✔ Ripërtërin tonusin e enëve të gjakut, duke përfshirë këtu edhe venën dorsale të penisit, përgjegjës për qarkullimin e gjakut përgjatë ejakulimit.

komentet e meshkujvetë cilët e kanë mposhtur prostatitis

Juliani

38 vjeç

Erdha tek mjeku për vizitë me një fare neverie brenda vetes time. Mendova se do më bëjnë masazh të prostatës.
Mjeku më siguroi se nuk ka përse të shqetësohem në qoftë se do të filloja menjëherë kurimin me preparatin Prostero. Pas një muaji përdorimi e ndjej veten shkëlqyer!

Klajdi

47 vjeç

Është një produkt me të vërtetë i shkëlqyer, dhe padyshim i një cilësie mjaft të lartë. Preparati kundra prostatitis Prostero më shtyu mua të shkruaj këtu mbi efikasitetin e tij, duke qenë se ai funksionon me të vërtetë.

Besniku

55 vjeç

Ka vuajtur nga dhimbjet mjaft të bezdisshme ne ije dhe skrotum. Ka pasur rritje dhe inflamacion. Diagnoza - "prostatitis". Ishte i gatshëm tashmë të bënte ndërhyrje kirurgjikale. Po duke qenë se mjeku ishte me pushime, u detyruar t’i drejtohej spitalit vendas. I rekomandova atij të përdorte Prostero. Pas një muaji dukej se gjithçka kishte kaluar. Nuk kishte më dhimbje, dhe as djegie.

Çmimi i ulët është i garantuar

Ju do të kurseni 50%

Çmimi i këtij medikamenti në vendet lindore i kalon 98EUR!
Për Shqipërinë dhe vendet e BSHP-së prodhuesi ka përgatitur një porcion special me çmim të reduktuar – solo 49EUR për 1 pako.
Nxitoni tani ta porosisni këtë produkt me çmim oferte!

vetëm

1 ditë


Me një zbritje prej 50%

Zbritje
Kanë mbetur 107 pako me çmim oferte

Përfundimi i ofertës:

00:40:42